امشب رضا رشید پور به صدا و سیمای منفعل ما آبرو بخشید و بر خلاف دیگر همکارانش، با طرح چند پرسش و چالش ساده، اجازه نداد رئیس جمهور طبق معمول، یکطرفه انشائی بخواند و برود.
در این خصوص:
۱. اگر ظن هماهنگی رشید پور با روحانی را دارید، توصیه می کنم مروری داشته باشید به دیگر گفتگوهای زنده رئیس جمهور با حضور مجریانی چون شهیدی فرد و حیدری تا معنای انفعال را دریابید و مصاحبه چالشی رشید پور را غیر منصفانه و مبتنی بر ظن محض نقد نکنید.
۲. اگرچه برجام و تحریم موضوع مهمی است و به عقیده اینجانب مهمترین مسئله کشور، اما فارغ از در نظر گرفتن محدودیت زمان، این موضوع قطعا در تخصص رشید پور نبود، ضمن اینکه شاید بتوان موضوع فیلتر توییتر و تلگرام را مسئله ای فرعی تلقی کرد اما آیا پرداختن صریح و جسورانه به مسائلی چون رکود و بیکاری، رکورد زدن قیمت دلار (به عنوان بارز ترین نمود بی ثمری برجام)، پرسش در خصوص نقش دولت در بالا بردن نرخ ارز، اوضاع زلزله زدگان، هوای خوزستان و وضعیت مالباختگان، مسئله اصلی مردم و کشور نیست؟!
۳. رضا رشید پور بی تردید درد دل مردم و دغدغه نخبگان را مطرح کرد و هم اکنون مورد تحسین عموم جامعه قرار گرفته، از این روی بسیار محتمل است طیف سازمان دهی شده فضای مجازی در دو نقش متفاوت حملات و اهانت هایی را علیه وی آغاز کنند تا با عقب نشینی و عذرخواهی وی، درس عبرتی شود برای همکارانش. اول، حمله حامیان متعصب روحانی و طیف ضد انقلاب به دلیل گفته هایش و دوم، هجمه افرادی در نقاب ارزشی و انقلابی با طلبکاریِ ناشی از ناگفته هایی چون تحریم و برجام.
آغاز حملات رسانه های ضد انقلاب به رضا رشید پور در حمایت از حسن روحانی و به نیابت از وی
میزان رضایت مردم از سخنان حسن روحانی به روایت نظرسنجی توییتری حسام الدین آشنا